Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre din brukeropplevelse av vårt nettsted bedre. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.
Jeg forstår

Elkjøp Nordic

VIDEO TIL CONTENT MARKETING

Kategorier: Produksjon

Vi i Norden elsker kvalitetshvitevarer, og Elkjøp Nordic fokuserer på å være en god rådgiver for sine kunder. Derfor ville Elkjøp fortelle om de viktigste funksjonene ved deres hvitevarer i velprodusert innhold som kunne brukes til content-artikler og i sosiale medier. Resultatet ble en stor mengde kvalitetsinnhold på norsk, svensk, dansk og finsk.

Sammen med Elkjøp bygget vi et eget Epoq kjøkkenstudio og vaskeromsinstallasjon, klart til rask og effektiv videoproduksjon.


Dette gav oss mulighet til å bytte ut hvitevarer fortløpende, og skape mye innhold med kontinuitet i lys og uttrykk.


Kvalitet var viktig for Elkjøp, fordi innholdet skulle distribueres i fire land og brukes i mange ulike flater.


Vi stod for manus, opptak og postproduksjon. Oversatte manus ble voicet på norsk, svensk, dansk og finsk i vårt voiceover-studio, og alle klipp ble levert med grafikk på lokale språk.

Fra opptakene leverte vi også korte teasere til sosiale medier, for å sikre trafikk til flater innholdet ble brukt i.

Totalt ble flere hundre klipp levert, i høy kvalitet og med prosjektstyringsverktøy som lot kunde ha oversikt over status og flyt i prosjektet.
Kvalitet i alle ledd er helt avgjørende i en slik produksjon. Tone of voice i manus ble fulgt opp i detalj på alle fire språk for å sørge for at innholdet kunne brukes av alle lokale avdelinger. Vi gjorde også en detaljert jobb casting til voiceover, med kvinnelige og mannlige profesjonelle voicere til hvert språk.

Kommersiell rådgiver

Annette Ross

900 54 248

annette.ross@egmont.com

Se flere caser fra Egmont People: