CASE
HØR NÅ HER
KUNDE: STORYTEL

Storytel har en sterk posisjon og stor abonnementsbase i alderen 40+, men ønsket flere abonnementer i de yngre målgruppene. Rene konverteringskampanjer med introduksjonstilbud fungerer ikke på denne målgruppen, som gjerne takker ja til en gratis intromåned, men som ikke blir betalende kunder etter denne perioden er utløpt.


Løsningen ble å bygge Storytels helt egne youtubekanal. Kanalen fikk en sterk egen identitet og tone of voice, samtidig som den skulle oppleves som en naturlig del av Storytels univers.

KANALEN DRIVES AV PROFILER SOM MÅLGRUPPEN ELSKER Å SE PÅ
Kanalen har innholdsserier som både underholder og gir god og naturlig kontekst for Storytels eget produkt. Innholdet er tydelig kommersielt - med Storytel som stolt avsender, og så godt produsert at publikum likevel velger å bruke tid på videoene.

Med sin lage seertid har youtubekanalen gitt Storytel muligheten til å fortelle historier, bygge merkevare og vise frem tjenesten til den unge målgruppen.
DE UNGE ØNSKER VIRKELIG Å SE KOMMERSIELT INNHOLD FRA STORYTEL
Det vi vet om YouTube-seere er at de hopper videre til neste video i det øyeblikket de blir lei. Hver videovisning har i gjennomsnitt en seertid på 4 minutter og 18 sekunder, et soleklart bevis på at publikum elsker innholdet. Totalt utgjør dette 78.300 seertimer, eller sagt på en annen måte: Sammenlagt er storytels innholdsmarkedsføring sett i 3262 dager!

Tallene taler for seg selv, siden lansering har vi kanalen oppnådd følgende:

KANALEN HAR TOTALT 1,1 MILLIONER AVSPILLINGER

✰✰

INGEN ANNEN DIGITAL KANAL GIR STORYTEL MULIGHET TIL Å BRUKE SÅ MYE TID MED DENNE KRESNE MÅLGRUPPEN.

✰✰✰

MÅLGRUPPE: 75 % AV SEERNE PÅ KANALEN ER 17-35 ÅR