Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre din brukeropplevelse av vårt nettsted bedre. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.
Jeg forstår
MINA
JACOBSEN

MANAGEMENT

Annette Ross

+47 900 54 248

annette.ross@egmont.com

Mina Jacobsen (f. 2001) kom for noen år siden inn som et friskt pust på Youtube i Norge. På få måneder bygget hun seg opp et lojalt og stabilt publikum som fortsatt følger med og elsker hennes gjennomførte visuelle stil, fokuset på kreativitet, DiY og bærekraft. Mina har også videreført dette til TikTok, hvor hun går under navnet minaogmy. Her har hun nærmere 1 million likerklikk og legger ut godt innhold som treffer kanalen - som man også ser på visninger hun oppnår på det hun legger ut. Mina gir ut sin fjerde Bullet journal høsten 2023!

Mina overrasket mange da hun i 2018 vant prisen som Årets influencer Livsstil på Vixen-awards, i kampen mot etablerte navn som Caroline Berg Eriksen, Komikerfrue og Vegard Harm.

I 2019 solgte Mina ut to opplag av sin egentegnede Bullet Journal på under seks uker, og ble av VG omtalt som «Norges hemmelige bestselger». Mina er nå på sin fjerde utgivelse av de populære bøkene.