Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre din brukeropplevelse av vårt nettsted bedre. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.
MADELÉNE
STENSRUD

MANAGEMENT

Elisabeth Johnsrud

+47 922 58 758

elisabeth.johnsrud@egmont.com

Madeléne (f. 2001) startet sin karriere som 13 åring med suksessen Jentetips som senere også ble til YouTube-kanal og bok. Hun er kreativ, positiv og inspirerende – noe som skinner gjennom i alt av hennes innhold.


I 2021 flyttet Madeléne til Costa Rica hvor hun startet for fullt med TikTok. På Costa Rica startet hun også sin egne surfecamp hvor følgerne hennes kom for å lære seg å surfe og ta del av hennes jungel- og strandliv. Madeléne har også drevet podcasten «Maddie och Becca» hvor hun snakket om eventyrene hun har gjort, livet på andre siden av jordkloden og det å følge hjertet sitt.


Madeléne er en aktiv jente som vokste opp i en liten bygd og har alltid drevet med ulike typer sport og trening. Hun har stor interesse for mote, trender og skjønnhet. Madeléne har også drevet med musikk hele livet. Hun har sunget og spilt gitar så lenge hun kan huske. En brennende lidenskap hun i blant deler om i sosiale medier.