Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre din brukeropplevelse av vårt nettsted bedre. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.
Vis frem med video
Video-teamet vårt viser frem ditt produkt, med fokus på vedlikehold, gjenbruk, egenskaper eller annet deres kunder bør vite om.
Videobehovet til annonsører øker hvert år. SEO, sosiale medier, nyhetsbrev, nettbutikk, content-artikler. I en verden hvor kunder interagerer med bedrifter på mange ulike plattformer, er det enda viktigere å ha relevant innhold til alle disse.

Egmont Peoples videospesialister produserer fleksibelt innhold av høy kvalitet som dekker kunders informasjonsbehov både før og etter kjøp.
Vi kan planlegge opptak av salgsutløsende teasere samme opptaksdag som lengre videoer til SEO og nett, for å få mest mulig ut av produksjonstiden.
Gode produkter varer lengre med godt vedlikehold. Det er bra for miljøet og merkevaren at fornøyde kunder kan bruke produktene lenge.

Godt videoinnhold til deres nettsider og andre innholdskanaler hjelper kundene deres med å ta vare på sine nye investeringer.
SOSIALE MEDIER
Flere merkevarer har behov for kortere snutter til sosiale medier, uten at man ønsker å investere veldig stort i et videobibliotek.

Vi gjennomfører opptak i riktig skala hos dere eller i studio, og kan også bidra med innholdsstrategi og publiseringsplan.
Vi har blant annet jobbet med:
Vi bidrar med innholdsproduksjon som gir verdi for kunder, i alle skalaer! Er du ute etter annen produksjon? Les mer om TikTok, YouTube, podkast og annet.
Henrik Hildre, kommersiell innholdsansvarlig
+47 482 61 080
henrik.hildre@egmont.com