Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre din brukeropplevelse av vårt nettsted bedre. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.
Jeg forstår
Close

VI SKAPER
STJERNER

Profilene og merkevarene
som gjør en forskjell

Vi tror på historiedrevet markedsføring, og drives av å skape innhold som blir valgt og elsket av publikum.
VI ER ET LEDENDE PROFIL- OG INNHOLDSBYRÅ.
EGMONT PEOPLE
HVA GJØR VI?
Vi jobber tett med noen av landets største digitale profiler, merkevarer og kanaler, og hjelper dem med å skape innholdet og konseptene som publikum elsker.
STRATEGI
Gjennom målgruppeinnsikt og dyp kanalkompetanse utvikler vi strategi for markedsføring og posisjonering - av merkevarer, tjenester og produkter.
PRODUKSJON
Vi utvikler konsepter, kanaler, og større formater, og har et av Norges ledende produksjonsteam for YouTube og sosiale medier. Vi lager ikke reklame som avbryter, vi skaper heller innhold som målgruppen selv ønsker å se.
DISTRIBUSJON
Vi deler innholdet i de kanalene som målgruppene bruker tid på, og har et av Norges største distribusjonsnettverk med våre digitale profiler og alle Egmonts flater. Vi sikrer riktig dekning med organisk og betalt media, og styrer mot definerte mål.
ANALYSE
Vi jobber transparent og målbart, og overvåker og analyserer alle våre arbeider i sanntid. Vi sikrer at våre samarbeidspartnere får tilgang til data og læring, og tilbyr pre- og post-tester.

CASER

FUNKYGINE FRISKMELDER BRØDSKIVA
BAKEHUSET
HØR NÅ HER
STORYTELL
#SPØRMER
HELSEDIREKTORARTET